Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Cadouri - bucurii - amintiri

Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rama foto cub muzical Bambino by Juliana

0 stars: 0.00 din 0 pareri

229 lei Lei
Brand
JOCG1362
Out Of stock
Descriere
Bambino by Juliana - Cub muzical cu spatii pentru fotografie

Cubul muzical Bambino este un cadou simpatic pentru parintii care vor sa pastreze intr-un mod unic si elegant cateva poze ale micutilor sau sa aiba o piesa emotionanta de decor.

Cubul are 4 fete decorate cu motive specifice bebelusilor, fete care se pot personaliza cu fotografii cu dimensiunile de 5.5 x 5.5 centimetri.

Atunci cand parintii doresc sa isi linisteasca micutii, pot roti piciorusul cubului, iar acesta va canta si e va roti.

In interiorul captusit cu catifea se pot stoca primul dintisor, prima suvita sau alte amintiri ale bebelusului.

Latura cubului este de 9.5 centimetri, iar inaltimea sa este de aproximativ 16 centimetri.

Produsul Bambino by Juliana - Cub muzical cu spatii pentru fotografie face parte din categoria cadouri pentru nastere. Pentru alte modele de cutii pastrare amintiri, albume foto baietel, albume foto fetita, rame foto sau alte idei de cadouri pentru venirea pe lume a bebelusilor, puteti accesa categoria aici.

Pentru ca exista multe momente importante in viata unui bebelus, fie ca sunteti fericitii parinti, fie ca sunteti nasi sau altcineva drag din viata bebelusului, la K&R Baby gasiti cadoul potrivit dintr-o gama variata de cadouri pentru bebelusi, cadouri botez, cadouri pentru prima aniversare sau cadouri pentru primul Craciun. Pentru mai multe modele si idei, puteti accesa toate categoriile aici.

Produsul apartine colectiei Bambino by Juliana, colectie de care va puteti bucura la magazinul online K&R Baby. Puteti accesa colectia Bambino by Juliana aici.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura